O spavanju uglavnom ne razmišljamo dok smo zdravi i ujutru se budimo odmorni i naspavani. Stručnjaci kažu da san utiče na zdravlje koliko i ishrana, fizička aktivnost i genetika. Kako trećinu života provedemo spavajući sigurno je važno da to bude u što boljim uslovima.Neispavanost ima višestruke posledice, budimo se umorni, mrzovoljni, nedovoljno spremni kako za umni tako i za fizički rad. Ako ovo stanje potraje postajemo podložni raznih infekcijama zbog oslabljenog imuniteta što vodi u razne hronične bolesti.

Dobar noćni odmor poboljšava produktivnost, pažnju i pamćenje, jača imunitet, obnavlja ćelije, štiti od stresa, podstiče kreativnost, lepotu i dugovečnost. Kvalitet sna zavisi od mnogih činioca a jedan od najvažnijih je izbor kreveta,dušeka i jastuka na kome spavate. Zato je  velikog značaja da odaberete odgovarajući krevet, dušek i jastuk, koji će prijati vašem telu, i kičmu držati u pravilnom položaju, pružajući joj adekvatnu potporu.

Posetite naše salone i uverite se u kvalitet i pristupačne cene kreveta, dušeka, jastuka i druge prateće opreme iz našeg asortimana.


Prodaja kreveta, Rational nameštaj, Novi Sad

PRODAJA KREVETA

Širok asortiman kreveta od visoko kvalitetnog drveta, po najnižim cenama, različitih dimenzija i mogućnosti izbora boja.

Saznaj više
Prodaja dušeka, Rational nameštaj, Novi Sad

PRODAJA DUŠEKA

U prodajnim salonima možete izabrati dušek od memorijske pene, latex-a, Bonneli opružnih jezgara, PU pene, memorijske, nad-dušeke

Saznaj više
Prodaja jastuka, Rational nameštaj, Novi Sad

PRODAJA JASTUKA

Prodajni saloni R-Dreams nude veliki izbor jastuka različitih proizvođača. Probudite se srećni i opušteni, izaberite pravi jastuk za Vas!

Saznaj više