DEČIJE SOBE PO MERI

Svakako jedan od najlepših delova našeg posla je isporuka dečijih soba napravljenih po mei, po željama i potrebama Vaših najdražih. Predstavite nam Vaše ideje za dečiju sobu  i napravićemo najidealnije rešenje za Vaš prostor.

Zajedno ćemo stvoriti Vašem detetu idealne uslove da se slobodno razvija, igra i uči. Koristimo najkvalitetnije materijale, a akcenat stavljamo na bezbednost i funkcionalnost dečije sobe. Čak i u malom prostoru postavićemo sve komade nameštaja, a koji su potrebni Vašim najdražima, krevet, plakar, radni sto...i druge komade nameštaja po meri.

Vaš "RATIONAL" nameštaj, Novi Sad

Dečije sobe, Rational, Novi Sad

Dečije sobe

Dečije sobe po meri. U dečiju sobu treba da stane puno toga: igračke, knjige, boje, plišane životinje i ostalo. Upravo zato, mesta nikada dovoljno. Rešenje je u dobrom osmišljavanju prostora i organizaciji.

Nameštaj u dečijoj sobi mora biti bezbedan i upečatljiv. Pre svega je važan pravilan odabir oblika i materijala. Važno je da nameštaj ne bude oštrih ivica, od lomljivih ili neprirodnih materijala, da bude funkcionalan i udoban.

Multifunkcionalan nameštaj za dečije sobe je najbolje moguće rešenje za male prostore. Što je nameštaj funkcionalniji, to će vaše dete u sobi imati više prostora. Na primer, donji delovi kreveta se mogu napraviti tako da služe i kao fioke za odlaganje stvari.Dečije sobe, Rational, Novi Sad

Tinejdžerske sobe

Tinejdžerske sobe po meri. Nameštaj za tinejdžerske sobe uglavnom se izrađuje od univera dok se ređe korisiti MDF jer je skuplji. Bele, pastelne nijanse plave, roza, zelene u kombinaciji sa teksturama drveta najbolje će leći u enterijeru tinejdžerske sobe.

Kako bi se uklopio s ostatkom nameštaja, dizajneri savetuju da se materijal koji se koristi za izradu radnog stola pojavi na još nekom elementu u sobi. Ovo je prednost kod pravljenja nameštaja po meri jer možete savršeno uklopiti materijale ražličitih komada nameštaja.

Soba za mlade treba da sadrži dosta mesta za skladištenje kao i prostor za rad, odnosno radni sto.JEDINSTVEN DIZAJN I IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI

Mogućnost potpuno jedinstvenog izgleda dečije sobe po meri uz naše savete

VELIKI IZBOR MATERIJALA ZA VAŠ NAMEŠTAJ

Mogućnost izbora i kombinovanja materijala za sobu, po prisupačnim cenama

BESPLATNA DOSTAVA I MONTAŽA

Svim našim kupcima obezbeđujemo besplatnu dostavu i montažu nameštaja