PLAKARI PO MERI "RATIONAL"


Bilo da su Vam potrebni klasični ili klizni palakari imamo pravo rešenje za svaku Vašu ideju i način da izradimo plakar po Vašoj meri i želji. Iskoristite prostor na najbolji način, izaberite funkcionalnu unutrašnjost Vašeg plakara, a ujedno i moderan dizajn spoljašnosti, izbor je na Vama. Američki plakari ili obični plakari koje izrađujemo po meri, su odličan način da smestite velike količine svojih stvari. Mogućnost kombinacije, materijala, boja i oblika učinit će da svaka želja i svaki prostor dobiju najadekvatnije rešenje.

Gotovi plakari, po pravilu, ne mogu da zadovolje klijenta ni po svojim dimenzijama, ni po unutrašnjem rasporedu. Izrađujemo plakare prema postojećem prostoru i vašim željama pružajući mogućnost Vama kao kupcu da aktivno učestvujete u procesu dizajniranja plakara. "Rational-nameštaj" zajedno sa Vama će pronaći najbolje rešenje za Vaš plakar po meri.

Plakari po meri, Rational, Novi Sad


Ormari sa vratima na šarke


Rational-nameštaj izrađuje po meri ormare sa vratima na šarke, standardna dubina ovih ormara je između 57 i 62 centimetra.

Na dubinu korpusa (55-60 cm) se dodaju vrata debljine dva centimetra.


Plakari po meri, Rational, Novi Sad


Ormari sa kliznim vratima


Rational-nameštaj izrađuje po meri ormare poznate i kao AMERIČKI PLAKARI.

Za ove praktične ormare je potrebna nešto veća dubina (između 61 d0 68 cm). Dubina kliznih vrata se kreće od 6 do 9 cm u zavisnosti od vrste okova.


Plakari po meri, Rational, Novi Sad


Walk-in garderober


Rational-nameštaj izrađuje po meri Walk-in garderobere. Ukoliko imate dovoljno prostora možete napraviti walk-in garderober.

U tom slučaju nisu vam potrebni frontovi jer su u ovakvim garderoberima uglavnom zastupljene otvorene police i ladice. Ovakav garderober se često naziva ormanom , kao sinonim za zasebnu sobu sa vratima, i punu ogledala.


Plakari po meri, Rational, Novi Sad


Ormar kao pregradni zid 


Rational-nameštaj izrađuje po meri razne vrste ormara, koje u prostoru mogu služiti kao pregradni zidovi.

Praktično i funkcionalno rešenje jeste da ormar iskoristite kao pregradu ka drugoj prostoriji.JEDINSTVEN DIZAJN I IZRADA PLAKARA PO MERI

Mogućnost potpuno jedinstvenog izgleda vašeg plakara ili ormara po meri uz naše savete


VELIKI IZBOR MATERIJALA ZA VAŠ PLAKAR

Mogućnost izbora i kombinovanja materijala za vaš plakar po meri, po prisupačnim cenama


BESPLATNA DOSTAVA I MONTAŽA

Svim našim kupcima obezbeđujemo besplatnu dostavu i montažu nameštaja