DNEVNE SOBE PO MERI "RATIONAL"

Dozvolite nam da uredimo jednu od najvažnijih prostorija Vašeg doma. Upravo je dnevna soba mesto na kojem osećate bezbrižnost i sigurnost nakon napornog i stresnog dana. Dnevna soba po meri, organizovana kao zasebna prostorija ili kao višenamenski prostor, je prostor u kom se trebate osećati prijatno. Po Vašem ukusu i meri napravićemo svaki deo Vaše dnevne sobe. Izaberite boju i materijal svakog pojedničnog elementa i učinite Vaš dnevni boravak oazom  mira.

Nameštaj za dnevne sobe izrađen po meri je neverovatno raznovrstan jer dolazi u različitim stilovima, materijalima, bojama i uzorcima. U nameštaj za uređenje dnevnog boravka spadaju: klub stolovi, vitrine, police, komode i ormarići, stene s policama ili elementima, komode za TV, ormari, police..Sve ove i druge pojedinačne komade nameštaja koje želite u svojoj dnevnoj sobi, u izabranoj boji, dizajnu i kompoziciji, izrađujemo po Vašoj želji i meri.

Vaš "Rational-nameštaj" Novi Sad

Nameštaj po meri, Rational, Novi Sad


Dnevna soba kao zaseban prostor


Dnevna soba po vašoj meri. Pri uređenju dnevnog boravka vodite se pre svega veličinom prostorije. Jedan tip nameštaja ćete birati ukoliko je veliki prostor u pitanju, a drugi ukoliko ste prostorno ograničeni i soba je manje kvadrature.

Uređenje manjeg prostora zahteva duže planiranje i poseban raspored nameštaja koji će omogućiti maksimalnu iskorišćenost, a opet biti funkcionalan da vi i vaši gosti možete nesmetano da se krećete.


Nameštaj po meri, Rational, Novi Sad


Dnevna soba kao višenamenski prostor


Dnevna soba po vašoj meri. Trpezarija i kuhinja se, u moderno uređenim enterijerima najčešće, nalaze u sklopu dnevne sobe. Ovaj prostor je uređen kao jedna celina u istom ili sličnom stilu, kompatibilnih boja, mada mogu se trpezarija, kuhinja i dnevna soba grupisati u prostoru tako da svaki od ova tri dela prostora predstavlja zasebnu funkcionalnu celinu.

Ukoliko i vi imate ovakav životni prostor, kako ćete ga urediti je na vama, mi vam možemo ponuditi  savete koje možete iskoristiti pri uređenju dnevnog boravka i izbora nameštaja.JEDINSTVEN DIZAJN I IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI

Mogućnost potpuno jedinstvenog izgleda vaše dnevne sobe uz naše savete


VELIKI IZBOR MATERIJALA ZA VAŠ NAMEŠTAJ

Mogućnost izbora i kombinovanja materijala za vašu dnevnu sobu, po prisupačnim cenama


BESPLATNA DOSTAVA I MONTAŽA NAMEŠTAJA

Svim našim kupcima obezbeđujemo besplatnu dostavu i montažu nameštaja