KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ PO MERI "Rational"

Veliki ili mali poslovni prostor moze postati prijatno mesto za rad. Izaberite komade nameštaja koji su funkcionalni, a pritom sa Vašim ličnim pečatom. Uz Vaše ideje i naše savete napravićemo da Vaš prostor bude ugodan i produktivan. Činjenica da je dobro uređen enterijer jedan deo dobrog i kvalitetnog marketinga, koji i te kako ima moć ubeđivanja i bolje prodaje proizvoda ili usluge koju nudite svojim klijentima ili partnerima.

Zbog toga uređenju enterijera svake kancelarije u vašoj kompaniji, prijemnog pulta, hodnika, apsolutno svake prostorije, treba u velikoj meri posvetiti vremena i ozbiljne pažnje, kako biste na kraju dobili rezultate kojima ste težili.

Vaš "RATIONAL" nameštaj, Novi Sad

Kancelarijski nameštaj, Rational, Novi Sad


Kancelarijski nameštaj

Ozbiljne firme se najčešće  odlučuju na izradu kancelarjskog nameštaja po meri. Stil uređenja kancelarije za menadžere ili direktore jeste individualna stvar. Ipak, mora da zadovolji visoke kvalitete i funkcionalne standarde.

Jedna od stvari koja ne podleže nijednom trendu jeste izrada kancelarijskog nameštaja po meri. Koliko god premeravali, planirali kako ćete da uredite enterijer svog poslovnog prostora, kancelarijski nameštaj po meri bi trebalo da bude urađen najpre iz razloga da se dobro iskoristi sav prostor.


Kancelarijski nameštaj, Rational, Novi Sad


kancelarijski radni stolovi

Obratite pažnju na stolove za kojima će raditi zaposleni. Rešite ih suvišnih kablova a pregradama možete osigurati i malo privatnosti. Pored klasičnih stolova bavimo se i izradom višenamenskih sklopivo-rasklovipivih stolova koji vam mogu služiti ili kao kompjuterski ili kao radni stolovi za kancelarije.

Kancelarijski stolovi mogu biti sečeni u raznim oblicima i naravno kombinovani u više dezena, a u kombinaciji sa aluminijumskim, niklovanim ili bojenim nogicama može se efikasno rešiti funkcionalnost uz moderan izgled.


Kancelarijski nameštaj, Rational, Novi Sad


kancelarijski Prijemni pult

Dokazano je da se utisak o drugoj osobi formira u prvih sedam sekundi. Tako i čekaonice i prijemni pultovi su mesto koje ostavlja prvi i vrlo važan utisak na klijenta.

Dobro osmišljen i funkcionalan prijemni deo, igra važnu ulogu u procesu brendinga firme. Zato pravi odabir boja, opreme i nameštaja može uticati na poslovanje i uspešnost dobijanja poslova.


Kancelarijski nameštaj, Rational, Novi Sad

kancelarijske Komode i kasete

Izrađujemo komode i kasete za Vaš kancelarijski prostor po meri sa ciljem, da na pravi način odgovorimo na dinamične potrebe savremenog poslovanja i poslovnog prostora. Moderno, lepo, udobno i funkcionalno su ključne reči kada treba da se uredi kancelarijski prostor. Kancelarijske komode i kasete služe za odllaganje raznih dokumenata i opreme, i zato kako spoljašnost, tako i unutrašnjost komoda i kaseta mora biti odgovarajuća.

Najjednostavnije rešenje jeste izrada kancelarijskih ormara po meri. Dobro opremljena kancelarija može ostaviti odličan utisak na Vaše poslovne partnere, posetioce, buduće zaposlene i učvrstiti Vaš imidž kao moderne i kvalitetne firme.JEDINSTVEN DIZAJN I IZRADA KANCELARIJSKOG NAMEŠTAJA

Mogućnost potpuno jedinstvenog izgleda vaše kancelarije po meri uz naše savete


VELIKI IZBOR MATERIJALA ZA KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ

Mogućnost izbora i kombinovanja materijala za vašu kancelariju, po prisupačnim cenama


BESPLATNA DOSTAVA I MONTAŽA NAMEŠTAJA

Svim našim kupcima obezbeđujemo besplatnu dostavu i montažu nameštaja