KOMADNI NAMEŠTAJ PO MERI "rational"


Komadnim nameštajem opremamo interijer koji je već delimično namešten tako da mu se prilagođavamo dizajnom i materijalom. Postojeći sobni nameštaj treba upotpuniti novim ili dodatnim elementima nameštaja. Spavaćoj sobi potreban je novi ormar ili noćni stolić, a dnevnom boravku lepa komoda ili polica istog stila i materijala. U kancelarijskim prostorijama potrebni su radni stolovi koji se uklapaju u ostali inventar. Komadni nameštaj je mali detalj svakog enterijera.

U zavisnosti od prostora smeštamo ih u predsoblje, dnevnu sobu, hodnik, kupatilo, trpezariju, poslovni prostor. U komadni nameštaj osim komoda spadaju i razni klub stolovi, radni stolovi, vitrine, biblioteke, zidne police, ormari, pultovi, cipelari, noćni ormarići..Izrađujemo ih po meri  na Vaš zahtev u svrhu prilagođavanja prostoru za koji je namijenjen. Komadni nameštaj izrađujemo  od svih vrsta materjala univer, farbani medijapan, furnirani medijapan, puno drvo – masiv..

Koncepcija je bilo kog komada nameštaja, koji izrađujemo, drugačija je, jer svako, ima svoje ideje i želje za svaki pojedini element namještaja. Maksimalno funkcionalan i dizajniran po Vašoj želji, bit će potpuno uklopiv u prostor Vašeg doma, kancelarije, apartmana…i upotpuniti njegov estetski utisak, ali i funkciju koju ste mu namenili.

Vaš "RATIONAL" nameštaj, Novi Sad

Komode po meri, Rational, Novi Sad


Komode

Komode  u dnevnim sobama, hodnicima, spavaćim sobama su jedan od najvažnih delova nameštaja, i zato je preporuka da se prave od kvalitetnih materijala i po meri Vašeg prostora. U zavisnosti od dimenzija i potreba neke komode prave se i sa dodacima za muzičku liniju, knjige, slike ili suvenire.

Izrađujemo komode po meri od najkvalitetnijih materijala koji se mogu naći na našem tržištu. Mogućnosti ima mnogo. Komoda može zauzeti mali ili  veliki deo vašeg prostora i  vrlo često određuje i stil cele prostorije. Današnji trendovi sa sobom donose mnoštvo otvorenih polica, nisku komodu zatvorenog ili polu zatvorenog tipa, moderne materijale, sa savremenom završnom obradom.


Police po meri, Rational, Novi Sad


Police

Vreme kada su police bile statičan, većinom zatvoren prostor koji je služio samo da odložimo knjige ili popunimo prostor, davno je prošlo. Police su sada glavni detalj u sobi, deo koji može da osveži i "podigne" čitav ambijent.

Police su savršena ideja za organizaciju prostora, njegovu transformaciju u udoban i komforan deo doma. Polica može imati bilo koji izgled koji vama odgovara i poklapa se sa ostatkom nameštaja. Ugradne police za knjige omogućavaju prostor za skladištenje od poda do plafona, kao i uštedu prostora.


Predsoblja po meri, Rational, Novi Sad


Predsoblja 

Predsoblja i hodnici su uglavnom mali prostori koji služi za odlaganje garderobe i obuće i retko mu se posvećuje velika pržnja prilikom uređenja što je velika greška. Ovaj prostor odaje prvi utisak o vašem stanu i potrebno pa je bitno da izgleda efektno i prijatno.

Uglavnom se postavljaju uski cipelari ili natkasne. Ukoliko je hodnik dovoljno velik, smestite u njega garderober čija dubina treba da je između 50 i 60 cm kako bi u njega  moglo da se nesmetano odlažu jakne na vešalice. Za garderobere manje dubine, jakne se odlažu na čiviluke.


Cipelari po meri, Rational, Novi Sad


Cipelari

Cipele, čini se da ih nikad ne možemo imati dovoljno, sve dok se ne jave problemi s pronalaženjem mesta za čuvanje mnogobrojnih pari. Većina ljudi cipelar smešta u hodnik, prostoriju koja odaje prvi utisak o vašem domu. Komode i ormarići koji su elegantni, zanimljivog dizajna, dimenzija po meri Vašeg prostora, rešiće problem razbacane obuće, zapinjanja i nereda.

Zavisno od Vaših potreba i od veličine prostora u koji ćete smestiti cipelarnik,  u mogućnosti smo da izradimo cipelarnik koji će  prema veličini, obliku, boji, materijalu i naravno kapacitetu zadovoljiti Vaše potrebe.


Klub stolovi po meri, Rational, Novi Sad


Klub stolovi

Po Vašoj želji i meri izrađujemo klub stolove raznih oblika, boja, materijala i dimeznija. Visina stolova je različita. Niski stolovi od 15 centimetara su bili vrlo popularni predhodnih godina. Ipak, danas se u modu vraćaju mnogo praktičniji stolovi čija visina se kreće od  30 do 45 cm.

Dimenziju stola diktira veličina vaše dnevne sobe. U veoma prostranim prostorima uglavnom se postavljaju stolovi dimenzija preko jednog metra. Ipak, najčešći su oni dužine od 60 do 100 cm. Boju stola ukombinujete sa bojom police ili nekog drugog komada nameštaja koji se nalazi u prostoriji.


Radni stolovi po meri, Rational, Novi Sad


Radni stolovi

Pored kancelarijskih stolova bavimo se i izradom višenamenskih sklopivo-rasklovipivih stolova koji vam mogu služiti ili kao kompjuterski ili kao radni stolovi. Radni stolovi mogu biti sečeni u raznim oblicima i naravno kombinovani u više dezena i materijala.

Dužinu stola je najčešće određuje slobodan prostor u kojem će radni sto biti smešten. Optimalna dužina stola je oko 1,2 metra. Naravno ukoliko prostor dozvoljava, preporuka je da dužina stola bude što veća. Širina stola zavisi najviše od individualnih potreba i kreće se od 45 do 60 cm .Maksimalna visina od 78 cm odgovara osobama visine iznad 160 cm.JEDINSTVEN DIZAJN I IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI

Mogućnost potpuno jedinstvenog izgleda svakog komada nameštaja uz naše savete


VELIKI IZBOR MATERIJALA ZA VAŠ NAMEŠTAJ

Mogućnost izbora i kombinovanja materijala za vaš nameštaj, po prisupačnim cenama


BESPLATNA DOSTAVA I MONTAŽA

Svim našim kupcima obezbeđujemo besplatnu dostavu i montažu nameštaja