Plakari po meri, Rational nameštaj


Bilo da su Vam potrebni klasični ili klizni palakari imamo pravo rešenje za svaku Vašu ideju i način da izradimo plakar po Vašoj meri i želji. Iskoristite prostor na najbolji način, izaberite funkcionalnu unutrašnjost Vašeg plakara, a ujedno i moderan dizajn spoljašnosti, izbor je na Vama.

Američki plakari ili obični plakari koje izrađujemo po meri, su odličan način da smestite velike količine svojih stvari. Mogućnost kombinacije, materijala, boja i oblika učinit će da svaka želja i svaki prostor dobiju najadekvatnije rešenje. Neophodno je sagledati šta je sve potrebno smestiti u plakar, kao i gde da ga postavite. Ukoliko se plakar nalazi u zoni hodnika trebalo bi da se uklopi u prostor, ali je još bitnije da njegova unutrašnjost ispunjava vaše zahteve. Jedan od trikova za popunjavanje uglova jeste rotirajući element koji omogućava lak pristup svakom komadu odeće.

Prednost ugradbenih ormara po meri, u odnosu na klasične je visina od poda do stropa i širina po meri, koja omogućava maksimalnu iskoristivost prostora. Pored toga, nema razlika u visini ormara i stropa pa se tako rešava problem nakupljanja prašine. Izbor frontova važan je za celokupni utisak prostora, stoga prilikom odabira moramo uzeti u obzir ostale elemente i boje u interijeru kako bi se stvorila harmonija. Za manje prostorije preporučuju se frontovi s a ogledalima. Na ovaj način vizualno ćete povećati prostoriju i rešiti problem smeštanja ogledala. Plakari mogu biti vrlo elegantni i diskretni u prostoru, a najveća im je prednost što prostor čine urednim. Želimo li da plakar ne dominira, odaberite frontove u boji zida jer će tako biti gotovo neprimetan.

Gotovi plakari, po pravilu, ne mogu da zadovolje klijenta ni po svojim dimenzijama, ni po unutrašnjem rasporedu. Izrađujemo plakare prema postojećem prostoru i vašim željama pružajući mogućnost Vama kao kupcu da aktivno učestvujete u procesu dizajniranja plakara. "Rational-nameštaj" zajedno sa Vama će pronaći najbolje rešenje za Vaš plakar po meri.