Moderna dnevna soba  po meri


Koliko je teško osmisliti nameštaj za dnevnu sobu?! Da bi svaki kutak Vašeg najvažnijeg životnog prostora bio baš onakav kakav želite, izrada nameštaja po meri: komoda, klub stolova i ostalog nameštaja, uz dobre savete stručnjaka, je pravi izbor. Dnevni boravak je ipak je to mesto u stanu u kome provodimo najviše vremena, okupljamo se sa porodicom, prijateljima...Znamo da nije lako odlučiti se, jer toliko je ideja oko nas, a treba odabrati samo jednu. Zato ne žurite sa procesom odluke! Polako i mirno razmislite šta želite. Mi smo tu da vam damo ideje i savete, kao i da izradimo svaki komad nameštaja baš po Vašoj  meri.

Predstavljamo vam jedan moderan i funkcionalan dnevni boravak koji objedinjuje vrlo efektne drvne strukture i smirene jednobojne tonove koji zajedno čitavom enterijeru daju sveden i moderan izgled. Jak i ekspresivan drvo dekor sa izraženim godovima na plafonskim gredama i delimično na policama daje prirodnost ukupnoj slici.

Upotrebljene su dve nijanse tople sive boje koja je presečena belim elementima polica. Pri izradi nameštaja, sa belom bojom nema greške, idelana je čak i da ceo enterijer bude izrađen od nje. Ali iz praktičnih razloga sigurni smo da ćete belu uzeti za detalje i time postići savršen efekat.

Televizor je postavljen na tamno sivi dekor koji daje kontras čitavom enterijeru i pravi potreban balans boja.

Za trpezarijski sto je izabran dominantan dekor koji daje pečat čitavom enterijeru. Primetili ste da se isti dekor ponavlja i na plafonu i na policama, ali u znatno manjoj meri kako ne bi bio prenaglašen.

Za razliku od trpezarijskog stola, stočić u dnevnoj sobi ili kako ga još nazivamo, klub sto, je još zanimljivija igra, ovoga puta  mermera i drveta. Ukoliko volite eksperimentisanje sigurno će vam se dopasti. Ukoliko ste pak vi mirniji i ne volite pretrano eksponiranje, mermer slobodno zamenite nekim neutralnim tonom sive ili neprevaziđene bele boje. Možete se igrati bojama, dekorima i idejama, a mi smo tu da realizujemo vaše zamisli i izradimo nameštaj onakav kakav želite.