IZRADA NAMEŠTAJA PO VAŠOJ MERI I ŽELJI


"Rational" DOO je firma iz Novog Sada sa dugogodišnjim iskustvom. Poslujemo od 1995 godine u oblasti proizvodnje nameštaja. Osnovna delatnost firme "Rational" je izrada, projektovanje i montaža nameštaja po meri: kuhinja, plakara, kancelarijskog nameštaja, komoda, kreveta, spavaćih i dečijih soba, komadnog nameštaja, radnih stolova, cipelara, polica, prijemnih pultova, klub stolova....

Sve elemente radimo po Vašim željama i potrebama, kako po pitanju dimenzija tako i boja i materijala. Nameštaj izrađujemo od najkvalitetnijeg materijala, a pažnja se poklanja vrhunskom kvalitetu, velikoj funkcionalnosti i što je najbitnije pristupačnim cenama. Proizvodni pogon i radionice za izradu svih vrsta nameštaja nalaze se u Novom Sadu. Obezbeđujemo svim svojim kupcima besplatnu montažu i dostavu na teritoriji Novog Sada i okoline.


Kuhinje

Naše dugogodišnje iskustvo u izradi kuhinja po meri garantuje najbolji mogući proizvod u najkraćem mogućem roku i po najpristupačnijim cenama.

Plakari

Izrađujemo plakare prema postojećem prostoru i vašim željama pružajući mogućnost Vama kao kupcu da aktivno učestvujete u procesu dizajniranja plakara.

Dnevne sobe

Sve ove i druge pojedinačne komade nameštaja koje želite u svojoj dnevnoj sobi, u izabranoj boji, dizajnu i kompoziciji, izrađujemo po Vašoj želji i meri.

Dečije sobe 

Čak i u malom prostoru postavićemo sve komade nameštaja, a koji su potrebni Vašim najdražima, krevet, plakar, radni sto...i druge komade nameštaja po meri.

Kancelarijski nameštaj

Činjenica da je dobro uređen enterijer  deo kvalitetnog marketinga, koji i te kako ima moć ubeđivanja i bolje prodaje proizvoda ili usluge koju nudite svojim klijentima

Komadni nameštaj

Maksimalno funkcionalan i dizajniran po Vašoj želji, bit će potpuno uklopiv u prostor Vašeg doma, kancelarije, apartmana i upotpuniti  estetski utisak, ali i funkciju